Social Media: ‘je duikt gewoon overal op’

Ik sta weleens met mijn hoofd voor de camera. Gewoon leuk om de internetmarketing- en mediamarketingwereld visueel, helder en hopelijk origineel in kaart te brengen. Veelal doe ik dat in een cowboygedaante voor DutchCowboys. Net als de meeste schrijvers en andere media geeks, kijk ook ik mijn video’s nauwelijks terug. Was het verhaal goed, dan kan de editor zijn gang gaan en gaat de video vervolgens online. Toch… en dan… ja… opeens kom je jezelf weer tegen. Door het veelvuldig opnemen van de blogposts van deze site maar vooral DutchCowboys.nl door de grote nieuwssites kom je jezelf in alle hoeken van de online mediawereld weer tegen. Niets nieuws dus. Gewoon social media. Een interview met een Microsoft topman over Silverlight kwam ik tegen op diverse blogs van Microsoft waaronder dè MS-blog: MSminded.nl.

microsoftd.jpg

msmindedd.jpg

About Patrick Petersen

Patrick Petersen is consultant, docent-trainer, schrijver-auteur op gebied van Online Marketing, internettechnieken en interaction design