Youtube Archive

0

Viral: ‘What Exactly Is Big Data And Why Should You Care?’ #Forbes


Wat is Big Dat nu eigenlijk precies? Forbes maakte een LEGO-how to video met daarin een heldere uitleg.

 

You’ve probably heard the term “Big Data” before, but do you know what it means? We used some Legos to help explain what it is and how companies are using it to improve their marketing.

Read the rest of this entry »

Pin It
Tags: ,
0

My video-interview with social media human (mass) behaviour specialist Mark Earls #TNWEurope

atmosttvmark

Interview (in English) with Mark Earls from London, England. Earls is speaker, author consultant and human behaviour scientist. His advice when it comes to innovation? Copy, copy, copy!

CDSB0u8UUAALftJ

Dutch:

Socioloog Mark Earls heeft een afwijkende mening over innovatie. Mark Earls houdt zich als socioloog vooral bezig  bezig met het begrijpen en beïnvloeden van massagedrag, een standaard onderdeel van mensenlijk gedrag dat zich kenmerkt door kopieergedrag.

Earls zijn advies: ‘Stop met het kopiëren van je concurrent, jat ideeën die van ver komen.’

Also published on Adformatie.nl >> http://www.adformatie.nl/blog/mark-earls-over-innovatie-copy-copy-copy-video

Pin It
0

2e prijs @strandvolley met SocialMedia.nl-team #beachvolley

20140906_183419

Als spelend captain het team SocialMedia.nl naar de 2e prijs mogen begeleiden. Het beachvolley Tradedoubler beachvolley toernooi vond 6 september 2014 plaats op strand Velsen. In dit jaarlijks terugkerend toernooi strijden mediabureau’s en mediaplatforms om de wisseltroffee.

actie__UAAPNAO

Bloggers

Diverse bloggers van SocialMedia.nl deden mee in het team. Emerce is de uiteindelijke winnaar geworden van het ‘Gouden netje’. In het team van SocialMedia.nl speelden Wieger Waardenburg, Yves Viegen, Jana Spierings, Danny Schuit, Saskia Verkade, Gertjan de Gans, Mark Bastiaans en ondergetekende.

Bekijk hieronder het videoverslag:

 

Pin It
Tags: , ,
0

[Video] Android KitKat

HT_android_Kit_kat_nt_130903_16x9_992

Android kiest voor elke nieuwe versie van haar (mobiele) besturingssysteem een lekkernij. Deze keer een nauwe samenwerking met Nestlé haar KitKat.

Meer dan een miljard Androids

Android is het besturingssysteem van meer dan een miljard smartphones en tablets. Omdat Android het mobiele leven smaak geeft, vernoemen we elke versie naar een andere lekkernij. Zo presenteerden we al Cupcake, Donut, Eclair, Froyo,Ice Cream Sandwich en Jelly Bean. De nieuwste versie van Android ontleent haar naam aan een van onze favoriete chocoladesnacks: KitKat. 

Read the rest of this entry »

Pin It
Tags: , ,
0

[Video] Interview @Peerreach #invloedscores en meting #tnw13 @AtMostTV

peerreach

Tijdens The Next Web interviewde ik voor AtMost.TV de oprichter en man achter de tool ‘Peerreach’ Nico Schoonderwoerd legt uit hoe je fake-content kunt onderscheiden van echte content. 

Read the rest of this entry »

Pin It
Tags: ,
0

[Video] Brody over techniek ‘digitale schizofrenie’ en ontwikkeling human behaviour #interview @AtMostTV

bordey

 

Amerikaan Leonard Brody wordt genoemd “controversial torchbearer for this new world order.”  Hij is bekend  investeerder en bestseller auteur en vooral een ondernemer met uitgesproken visie over human behaviour en nieuwe technieken. Brody is vooral nuchter: “Het is de sociale acceptatie van de mensheid..

Read the rest of this entry »

Pin It
Tags:
0

[Video] Terugkijken trial lecture Content Marketing @crowdale_edu

contenttrial

Hoe kom je tot een Content Marketing aanpak voor jouw organisatie? Waar moet je opletten? Op 18 maart 2013 vond een van de meest succesvolle online seminars plaats. Deze keer over Content Marketing. Daarin de 6C’s, een succesmodel, diverse cases en voorbeelden en vooral de toepassing in de praktijk. Social media is maar een container, content marketing vult het in!

 

content

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een persoonlijke e-mail met link om de slides te downloaden en het webinar te bekijken.

Volg deze link en kijk de trial lecture terug! De echte course start 15 april 2013!

 boeienbinden

Pin It
0

[Video] Drama comes to the Netherlands

Heb je de rode button gevonden ergens in Nederland? Deze viral gaat 17 januari 2013 los en is een stunt van de Vlaamse zender TNT. Dit zou betekenen dat de zender ook naar Nederland komt.

Viral was al eerder

Deze zender scoorde al eerder in België met onderstaande viral. Na het drukken op de rode knop was het drama letterlijk te zien dat ook de zender TNT uitzendt. De zender TNT is vanaf 24 januari in Nederland exclusief te ontvangen via interactieve TV van KPN. Onder de slogan ‘We Know Drama’ brengtTNT series zoals Falling Skies, Shameless (US) en Memphis Beat en de bekende successen zoals ER, The West Wing en Smallville.

 

Pin It
Tags: ,
0

TEASER #HOM3 @Handboek Online Marketing per 15 januari 2013 beschikbaar

Pin It
Tags: ,
0

VIRAL #1Minutepitch ‘Nicolaas van Mira’


De 1Minutepitch is bekend concept waarin je in één minuut jezelf presenteert. Nicolaas van Mira begon meer dan 1700 jaar geleden in de charimarkt. En met succes: elk jaar zorgen eind november – begin december duizenden pieten in de Benelux met complexe fijnmazige logistiek voor veel kindergeluk. 

Read the rest of this entry »

Pin It
0

WHITEPAPER DOWNLOAD: CIO’s mijden massaal Facebook en meer sociale media

Nog niet alle lagen zijn aan de sociale media. Europees onderzoek door BusinessWire(.com) -in de periode maart-april 2012 onder 550 CIO’s, IT managers en netwerkmanager -geeft keihard aan dat Europese informatiedirecteuren het gebruik van sociale media voor zakelijke doeleinden mijden.

Read the rest of this entry »

Pin It
Tags: ,
0

VIDEO: Olympic Team Canada #OS12 goes viral

Het bedrijf RONA levert materiaal voor de tuin. Ook steunt RONA hun Canadees Olympic Team en wel met een van de betere video’s van het #OS12.

Pin It
Tags: ,
Pagina 1 van 8123456...Minst recente »