docent social media Archive

0

INspiratie!

Pin It
Tags:
0

Lesgeven PostHBO Beeckestijn Business School over contentstrategie & management

 

Lesgeven PostHBO Beeckestijn Business School over contentstrategie & management

Pin It
0

Docent op de BestPresterende HBO 2015 EN 2016

 

Docent op de BestPresterende HBO 2015 EN 2016! Trots! Docerend in DienstenMarketing, Marketing en Online Marketing en ContentMarketing! I love it!

 

Pin It
0

Praktijkdag NTI opleidingen HBO Online Marketing met @Handboek Online Marketing

nti11CdnbnOcWIAAk9eV

Pin It
0

Docent contentmarketing, storytelling en SEO op Nyenrode business university

neyenrodeee1

Per dit jaar mag ik doceren aan de Nyenrode business university op gebied van contentmarketing, storytelling en de link tussen effectieve contentmarketing en SEO.

 


Contentmarketing-NL-1 (1)

 

 

Pin It
0

Workshops @Eurcollege IBE opleidingen over Social Media for business + community management

Workshops @Eurcollege IBE opleidingen over Social Media for business + community management, april 2014.

 

20140430_191306[1]20140430_205750[1]

Pin It
0

18 maart 2013: Gratis online seminar Content Marketing! Schrijf je nu in!

promocontentmarketingContent marketing is geen trend maar online noodzaak!

Wat is branded content? Hoe krijg je user generated content voor elkaar? Wat is engaging content? Het 6C-content-channel model van succes en hoe maak je een contentstrategie?

Schrijf je nu in voor de gratis online proeflecture Content Marketing die op maandag 18 maart 2013 om 20 uur live gaat!

 

Reserveer tevens het Handboek ContentStrategie (lente 2013 uitgave) 

Pin It
0

Als docent voor NIMA eMarketing-B – les social media marketingPin It
0

Nieuwe SlideShares van #DMD12 #WWV #MARCOM12 #Beeckestijn #DIMin1DAY #SOCIALMEDIAin1DAY en meer

Als spreker(sinds 1997) een massa aan presentaties(take outs worden ter beschikking gesteld) waarbij nooit een gelijke presentatie op een event of optreden. De inhoud varieert van contentstrategie, Online Marketing 2.0/3.0, De zin en onzin van sociale media, Succes met Social Media Marketing, Boeien en Binden in een werkende social media marketing strategie, online trends binnen de online mix, contentengagement, social media trends en onzin, mobile marketing trends, mobile marketingmix, ‘mobile moet’, social commerce en meer!

 

Klik hier voor de Slideshare-account.

 

 

 

 

 

Pin It
0

Reacties op spreken op #AC12 over nuchtere ‘Social (mobile) commerce trends’ Achterhoek Connect

Social Mobile is het ding in de sociale media. Mobile wordt social en sociale media gebeurt veelal via de mobiel. Duidelijk. Maar welke trends zijn ook werkbaar in een online mix? Concreet: er wordt al zoveel onzin vertelt over ‘social media’ en hun ‘successen’. De praktijk van de Social Media Marketing laat echter een twijfelend praktisch inzetten van het middel zien. Nuchter bekijken dus en niet zomaar blind met een hype of hyperig sociaal middel mee gaan.

En.. qua nuchterheid is dé Achterhoek dé plek om dit te etaleren!

Reacties op het spreken op en voor de Achterhoek Connect april 2012 #AC12:

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It
11

Patrick Petersen: als docent-trainer (foto’s, toelichting, expertise en video) + reviews lesgeven ‘mix van leren en lachen’

Voor een groep enthousiast volop interactie kennis delen en pragmatische overdragen is wellicht wel het mooiste wat er is. De interactie, het zelf veel leren en de positieve energie die het opwekt is onbeschrijflijk. De combinatie van ondernemerschap(zie AtMost.nl en AtMost.TV) het schrijven van (leer)boeken -zoals het Handboek Online Marketing– en consultancy geven een juiste balans om studenten en deelnemers te mogen boeien. De mix van leren en lachen is voor mij de ultieme didaktiek.  Variatie, interactie, humor, energie en een mix van boeiende presentatiemiddelen maken het vak continu uitdagend.  

Geschiedenis: lesgevend vanaf 1995

Met lesgeven ben ik in 1995 begonnen. Toen nog communicatie studerend in Utrecht. Een reeks van opleiders volgde als freelance docent met in de periode 1995-1998 een kern van technische, de eerste internetgerelateerde trainingen als ook projectmanagement en beheertrainingen. De eerste e-mailmarketingtrainingen en zoekmachinemarketing-trainingen waren een feit.

Jaar Met lesgeven een focus op
1995-1998
Begonnen als docent-trainer voor Broekhuis Opleidingen, Rijnvoort opleidngen, Compaq Opleidingen, Micros en De Trainer Technische/ ICT trainingen, migratie trainingen-consult, Microsoft-certified trainingen geven
 1998-2003
Broekhuis opleidingen, De Trainer, Opatel, Learn-it, Appoint-Competence Factory, diverse MBO en HBO-instellingen Lesgeven als ook opzetten van trainingen op gebied van HTML, CSS, Javascript, PHP-MySQL, XML/ DHTML, interacion design, Dreamweaver-Golive, XSLT, ASP 3, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing, internetmarketing, koppeling offline aan online marketing, usability
2003-2007
Lectric, Opatel, Learn-it, Appoint-Competence Factory, diverse MBO en HBO-instellingen Lesgeven en opzetten technische en internet(marketing) gerichte trainingen, cursussen en leergangen: XML/ DHTML, interacion design, Dreamweaver-Golive, Scripting, PHP, SQL databases, Online strategie, Online marketing, e-mailmarketing, internetmanagement, virale marketing, zoekmachinemarketing(SEM), usability-conversie, schrijven voor zoekmachines, Social Media (Marketing), Mobile Marketing, Webtrends, koppeling online marketing aan marketingstrategieTevens het schrijven van internet(technische) boeken voor Pearson en Van Duuren Media en ontwikkeling van lesmateriaal voor diverse opleiders. Het lesgeven werd vaker consult en incompany maatwerk.
2007-heden
Educator, Opatel, NTI, Adformatie, RSLT School, Beeckestijn Business School (post-HBO en post-DOC), diverse HBO-(plus) instellingen, Speakers Academy, maatwerk incompany Online strategie, Online marketing, e-mailmarketing, zoekmachinemarketing(SEM), usability-conversie, schrijven voor zoekmachines, Social Media (Marketing), Mobile Marketing, Webtrends, koppeling online marketing aan marketingstrategieMede-ontwikkeling van leergangen op gebied van online marketing, online strategie, mobile marketing en sociale media

 

Video’s en foto’s

Bekijk hieronder enkele foto’s en video:

 

 

 

 

 

Meer foto’s: http://www.flickr.com/photos/atmosttv

Interesse? Mail patrick at atmost.nl

Pin It
0

INFOGRAPHIC en SLIDESHARE: Wat maakt je tot een Social Media Strateeg?

De term ‘Social Media Expert’ ligt – in Nederland – zwaar onder vuur. Had je veel volgers, veel Tweets, veel LinkedIn-statusupdates en hyperactief op Facebook dat zou jij weleens de term ‘Social Media Expert’ in je bio hebben staan. Flauwe en bijelkaar gegraaide presentaties over Twitter, het aangaan van de ‘dialoog’ en vooral links-en-rechts met alles ‘engagen’ heeft zijn werking gehad. Hoe enthousiast ook gebracht en met welke goede bedoeling dan ook. We weten het nu wel. De vraag die na de ‘Wat’ komt is de diepere en strategische oplossing van de ‘Hoe’.

Read the rest of this entry »

Pin It
Pagina 1 van 41234